Корзина покупок

  Товаров: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категории
Покраска на заказ
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертификат
Скидки от 2 до 20%
от 2 до 20%
  
от 1000 грн 
Рассрочка от 0% до 10 месяцев
Свежие отзывы
The Witcher: Old World (Ведьмак: Старый Мир) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз   Подробнее→
 
 
Анкх. Боги Египта УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРОК
супер  Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар   Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не   Подробнее→
 
 
Крысиные бега 1 (Cashflow 1) Выбраться из нищеты!  + ПОДАРОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.   Подробнее→
 
 
Кемет: Кровь и песок (Kemet: Blood and Sand) + ПОДАРОК
Неймовірна гра. Тут є і еконогміка, і бойовка,   Подробнее→
 
 
Карусель
Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель Карусель

Карусель

Производитель: Ukrainian Gears
Код товара: 96487-43
Артикул: UG-70129
Наличие: Нет в наличии
1000.00грн
 
   - или -   

Карусель

Цена - Цена:1000.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Нажмите «Уведомить о наличии», заполните данные и мы сообщим вам когда товар будет в наличии.

Карусель

Мчить по колу карусель, повертаючись до початку знову і знову ... Прокатіться чарівним колом у дитячі спогади разом з чудовою Ярмарковою Каруселлю від Ugears.

Ця незвичайна модель є класичною каруселлю в мініатюрі, виконаною з високоякісних екологічних матеріалів, традиційний і улюблений усіма ярмарковий атракціон у пізнаваному детальному дизайні Ugears. Тут є два види конячок, розташованих парами, паралельно одна одній. Як і в цій каруселі, при обертанні коні рухаються вгору-вниз. У центрі конструкції знаходиться стовп, що обертається в напрямку, протилежному руху основної платформи. Через що здається, що коні скачуть швидше, і в цілому створюється гарна динаміка всіх елементів моделі. Стовп піднімається над дахом Каруселі, роблячи її візуально більш витонченою і одночасно створюючи об’єм. Над дахом вгору-вниз снують маленькі пташки, і розгойдуються декоративні повітряні ліхтарики. Кожен елемент на своєму традиційному місці, невід'ємна частина ярмаркової колотнечі і веселощів, як дитячий сміх і запах цукрової вати.

Як і більшість конструкторів Ugears, Карусель має все необхідне для складання і не потребує додаткових інструментах або клею. Модель приводить у рух гумодвигун, а ручка заведення знаходиться на дні основної платформи. Обертання ручки заведення збільшує натяг гумок, з'єднаних з головним валом. Рух вала сповільнюється і вирівнюється завдяки маятнику. Вал з'єднаний з центральним стовпом через планетарну передачу, яка забезпечує обертання в напрямку, протилежному основний платформі. На центральному валі також закріплений дах із осями під коленвали, що передають зворотно-поступальний рух коням, які скачуть по колу.

Спостерігати за моделлю в роботі дуже цікаво, але якщо ви належите до тих людей, які вважають за краще вивчати не тільки очима, а й руками, то, без шкоди для механізму, ви можете обертати Карусель власноруч, взявши її, наприклад, за дах. Так ви зможете більш детально роздивитися роботу всіх елементів механізму і краще зрозуміти, як він працює.

Карусель Ugears – модель для того, хто хоче на кілька годин забути про стрес, турботи і проблеми дорослого життя і зануритися у безтурботну ярмаркову атмосферу. Складіть вашу нову модель, заведіть двигун, і ви напевно почуєте ту саму далеку мелодію, вдихнете п‘янкий аромат свята і згадаєте, як чудово мчати по колу на улюбленій конячці!


  • Розмір моделі: 21*21*26 см

  • Розмір упаковки: 37.8*17*4.2 см

  • Кількість деталей: 305

  • Розрахунковий час складання: 6 годин

  • Рівень складності: Середній


Купить Карусель в Киеве можно в магазине настольных игр и моделирования CBGames. Доставить Карусель по Киеву можно курьером (есть самовывоз) или компаниями грузоперевозчиками по Украине и за границу.

Заказать Карусель в Киеве можно по телефонам: + 38 (096) 285 56 40; + 38 (095) 919 18 13; +38 (063) 648 52 58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написать отзыв

Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:




Вас может заинтересовать
Похожие товари
Напишите нам в Telegram
Напишите нам в Viber
Напишите нам в Messenger
Позвоните нам
Напишите нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!