Кошик покупок

  Товарів: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категорії
Фарбування на замовлення
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертифікат
Знижки від 2 до 20%
від 2 до 20%  
від 1000 грн 
Розсрочка 0% до 10 месяців
Свіжи відгуки
Капітан СОНАР (Captain Sonar) + ПОДАРУНОК
Цікава кооперативна гра для компанії. Учасникам належить зайняти місце  
 
 
The Witcher: Old World (Відьмак: Старий Світ) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз  
 
 
Анкх. Боги Єгипту УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРУНОК
супер 
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар  
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не  
 
 
Щурячі Перегони 1 (Cashflow 1) Вибратися з бідності! + ПОДАРУНОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.  
 
 
Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення)
Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення) Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення) Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення)

Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення)

Виробник: Kilogames
Код товара: 96055-30
Артикул: 1000125
Наявність: Ожидание
900.00грн
 
   - або -   

Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення)

Цена - Ціна:900.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Возраст: від 12 років
Час гри: 90-120 минут
Кількість гравців: 1-5
Мова: український

Тераформування Марсу. Час Венери, укр (доповнення)

Після початку тераформування Марса та успішного виконання кількох марсіанських проектів Світовий Правительство вирішило, що тепер настав час Венери. Це починання хоч і перспективне, але значно складніше. Мабуть, воно триватиме ціле тисячоліття. Тому не слід зволікати. Почнімо НЕМЕДЖНО!

Четвертий світовий показник

До існуючих у базовій грі трьох ключових показників тераформування, доповнення Час Венери додає четвертий — рівень тераформування Венери. На картах проектів він згадується просто як рівень Венери. Це зумовлено тим, що Венера — довготривалий проект, тому її шкала сягає лише 30 % тераформування. Підвищуючи цей показник, покращуйте свій рейтинг тераформування (РТ) та використовуйте бонусні позначки на шкалі так само, як і на інших глобальних параметрах.

Нові карти

У цьому доповненні вам доступні 49 різноманітних карт проектів та 5 нових корпорацій. Вони відмічені блакитно-білим символом у лівому нижньому куті карт. Затасуйте ці карти у відповідні колоди перед роздачею карт проектів та корпорацій на етапі підготовки. «Годину Венери» можна додати до простої базової гри, а також до всіх інших доповнень та варіантів, включаючи «Корпоративну епоху».

Нові ресурси

У «Часі Венері» з'явилися нові ресурси — аеростати! Аеростати — це об'єкти повітроплавної інфраструктури в атмосфері Венери. Давлення та температура тут ближчі до земних. Поверхня планети надзвичайно непривітна, тиск тут становить 90 атмосфер (бар), а температура — 450°С. Аеростати накопичуються на певних картах та використовують таким же способом, що й мікроби і тварини.

Також доповнення вводитиме ще один ресурс - Спецресурс. Щоб застосувати дію, яка дозволяє додати такий ресурс на карту певного типу, ви маєте володіти відповідною карткою з опцією накопичення ресурсів. Карта може накопичувати ресурс, якщо вона дає програмне забезпечення за цей ресурс у кінці гри і/або має дію, яка його використовує. Це може бути синя мапа проекту або мапа корпорації. Коли ви додаєте ресурс на обрану карту, цей ресурс стає тим, що ця карта може накопичувати (наприклад, мікробом, твариною чи аеростатом).

Досягнення та нагороди

  • Досягнення «Аеромагнат»

У цьому доповненні з'явилося нове досягнення: «Аеромагнат». Воно додається до п'яти інших, таким чином гравці можуть присвоїти 3 із 6 досягнень. Щоб виконати умову «Аеромагнату», слід мати хоча б 7 ресурсів-аеростатів на своїх картах.

  • Нагорода «Венеріанець»

Ця нова нагорода також додається до п'яти попередніх. Тепер можна спонсорувати будь-які 3 із 6-ти нагород. Нагороду «Венеріанець» отримає той, хто матиме найбільше міток Венери у грі.

У коробці Час Венери Ви отримаєте:

Роздрібна ціна на гру, після того як вона надійде у продажу складатиме 690 грн.

Як і з Тераформуванням Марса передзамовлення триватиме на 2 етапи:

  • 1 етап передзамовлення: триватиме з 27.05 до 28.06 включно. Скидка на цьому етапі складатиме 20%, тож Ви зможете придбати гру за 552 грн.

  • 2 етап передзамовлення: триватиме з 29.06 до 28.07 включно. Скидка на цьому етапі складатиме 10%, тож Ви зможете придбати гру за 621 грн.

Після завершення іншого етапу передзамовлення гру можна буде передзамовити за звичайною ціною

Очікуємо постачання орієнтовно на початку жовтня.


Купити настільну гру Тераформування Марса. Година Венери, укр (доповнення) у Києві можна в магазині настільних ігор та моделювання CBGames. Доставка товару Тераформування Марса. Час Венери, укр (доповнення)   виробляється кур'єром у Києві (є самовивіз) та компаніями вантажоперевізниками по Україні та іншим країнам світу.

Замовити гру Тераформування Марса. Час Венери, укр (доповнення) у Києві можна за телефонами: (044) 361 51 65; + 38 (096) 285 56 40; + 38 (095) 919 18 13; +38 (063) 648 52 58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написати відгук

Ваше Ім'я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 
 
Напишіть нам у Telegram
Напишіть нам у Viber
Напишіть нам у Messenger
Зателефонуйте нам
Напишіть нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!