Кошик покупок

  Товарів: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категорії
Фарбування на замовлення
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертифікат
Знижки від 2 до 20%
від 2 до 20%  
від 1000 грн 
Розсрочка 0% до 10 месяців
Свіжи відгуки
Капітан СОНАР (Captain Sonar) + ПОДАРУНОК
Цікава кооперативна гра для компанії. Учасникам належить зайняти місце  
 
 
The Witcher: Old World (Відьмак: Старий Світ) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз  
 
 
Анкх. Боги Єгипту УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРУНОК
супер 
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар  
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не  
 
 
Щурячі Перегони 1 (Cashflow 1) Вибратися з бідності! + ПОДАРУНОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.  
 
 
God of War: The Card Game (eng.)
God of War: The Card Game (eng.) God of War: The Card Game (eng.) God of War: The Card Game (eng.) God of War: The Card Game (eng.)

God of War: The Card Game (eng.)

Виробник: CMON Limited
Код товара: 81765-04
Артикул: 1519D
Наявність: Нет в наличии
1099.00грн
 
   - або -   

God of War: The Card Game (eng.)

Цена - Ціна:1099.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Нажмите «Уведомить о наличии», заполните данные и мы сообщим вам когда товар будет в наличии.
Возраст: від 14 років
Час гри: 30-60 минут
Кількість гравців: 1-4
Мова: англійська

God of War: The Card Game (eng.)

У колобудівній кооперативній грі God of War: The Card Game (Бог Війни: Карткова Гра), заснованої на популярній відео грі God of War (Бог Війни), гравці будуть виступати в ролі Норнів, намагаючись підібрати команду сміливих героїв і подолати всі перешкоди, щоб зупинити Рагнарок. Гравцям потрібно працювати разом, щоб поєднувати унікальні властивості потужних героїв та боротися з ворогами, переживати захоплюючі та несподівані події, що створюватиме відчуття неповторних пригод протягом різних партій. Якщо гравцям вдасться подолати всі труднощі, то майбутнє врятовано, і Рагнарок можливо зупинити. Поразка свідчить про те, що попереду лише смерть і руйнування, і Норнам слід шукати інший шлях.

Карткова Гра формується зі спеціальних карт, які розміщуються у формі мозаїки, створюючи справжній витвір мистецтва. Частинки цієї мозаїки – двосторонні карти, приховують різних монстрів та локації, і залежно від того, які елементи мозаїки знищено, гравці отримують можливість взаємодіяти з ними, що призводить до несподіваних ефектів та сюрпризів. Таким чином, гравці отримують неймовірні інтерактивні відчуття від того, що вони самі створюють та змінюють кожен сценарій, впливаючи на карткову мозаїку та подальший перебіг подій. Подібні враження виникають, коли граєш у легасі гри, проте оскільки в штовханині God of War: The Card Game (Бог Війни: Карткова Гра) для кожної партії використовується тільки частина карт, то, на відміну від легасі ігор, і після багатьох партій вас не залишатиме приємне відчуття пригод.

Під час проходження сценаріїв гравці роблять вибір, який шлях обирати надалі. Прийняті рішення впливатимуть на майбутнє, в деяких випадках гравці отримають різні бонуси, проте завдання, які були проігноровані гравцями у попередніх сценаріях, принесуть додаткові складності при проходженні майбутніх квестів, що мотивує щоразу вигадувати нові стратегії.

Герої в штовханні God of War: The Card Game (Бог Війни: Карткова Гра) також різні, кожен з п'яти героїв має свої особливості, характеристики та унікальну стартову колоду карт, яка ще більше змінюється по ходу проходження сценаріїв. Таким чином, гравці зможуть фокусуватися на покращенні своїх слабких характеристик, вдосконаленні сильних сторін, або навіть працювати над створенням такого героя, який підтримуватиме інших, адже тільки діючи спільно Норни зможуть досягти успіху.

Рекомендуємо цю гру всім любителям пригодницьких настілок та кооперативів, а також шанувальникам однойменної відеоігри. God of War: The Card Game (Бог Війни: Карткова Гра) виділяється серед багатьох карткових пригодницьких ігор, адже враховуючи різних героїв, унікальні стартові колоди та сценарії, незліченні способи розвивати свого героя протягом гри, а також відчуття інтерактивності при взаємодії з картами сценаріїв , викладені в чудову мозаїку, кожна партія в глухому куті God of War: The Card Game (Бог Війни: Карткова Гра) буде захоплюючим і свіжим досвідом для гравців.


Купити настільну гру God of War: The Card Game (eng.) можна в магазині настільних ігор та моделювання CBGames. Доставка товару God of War: The Card Game (eng.)   виробляється кур'єром у Києві (є самовивіз) та компаніями вантажоперевізниками по Україні та іншим країнам світу.

Замовити гру God of War: The Card Game (eng.) можна за телефонами: (096) 285-56-40; (095) 919-18-13; (063) 648-52-58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написати відгук

Ваше Ім'я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Мітки: CMON Limited, God of War
Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 
 
Напишіть нам у Telegram
Напишіть нам у Viber
Напишіть нам у Messenger
Зателефонуйте нам
Напишіть нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!