Кошик покупок

  Товарів: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категорії
Фарбування на замовлення
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертифікат
Знижки від 2 до 20%
від 2 до 20%  
від 1000 грн 
Розсрочка 0% до 10 месяців
Свіжи відгуки
Капітан СОНАР (Captain Sonar) + ПОДАРУНОК
Цікава кооперативна гра для компанії. Учасникам належить зайняти місце  
 
 
The Witcher: Old World (Відьмак: Старий Світ) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз  
 
 
Анкх. Боги Єгипту УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРУНОК
супер 
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар  
 
 
Монополія по ЗСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не  
 
 
Щурячі Перегони 1 (Cashflow 1) Вибратися з бідності! + ПОДАРУНОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.  
 
 
Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) + ПОДАРУНОК
Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) + ПОДАРУНОК Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) + ПОДАРУНОК

Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) + ПОДАРУНОК

Виробник: Pandora's Box Studio
Код товара: 78627-05
Артикул: 01PB052
Наявність: Нет в наличии
1750.00грн
 
   - або -   

Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) + ПОДАРУНОК

Цена - Ціна:1750.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Нажмите «Уведомить о наличии», заполните данные и мы сообщим вам когда товар будет в наличии.
Возраст: від 12 років
Час гри: 120-240 минут
Кількість гравців: 2-6
Мова: російська

Настільна гра Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.)

У бурхливому потоці кружляв хоровод крихких листочків-човників. Блискуча вовна була вкрита крапельками води. Безстрашні мишки у лицарських плащах зайняті підкоренням струмка. Це не перша їхня битва зі стихією води, проте сьогодні все якось по-іншому. Рокіт струмка супроводжувався додатковими і дуже тривожними звуками, які наростали з кожною секундою. І ось, нарешті, кам'яна ущелина змінилася вишкіреною мордою ласки. Миші зайняли бойові позиції, дістали мечі з піхов і приготувалися до битви.

Сюжет настільної рольової пригодницької гри Миша Стража заснований на коміксі, створеному письменником Девідом Пітерсеном. Дизайном гри, а також створенням ігрової та дуже оригінальної механіки The Burning Wheel займався Люк Крейн, спеціально спрощеною та адаптованою для Королівства Мишей, щоб у гравців була можливість відчути казковий світ. Перша складова механіки «Коли, що горить» полягає в конструюванні кожного персонажа, тобто у визначенні характеристик і навичок своїх героїв, формуванні їх переконань, інстинктів і цілей, виборі кольору шерстинок і плаща, навчанні наставниками своїх персонажів. Друга складова визначається кидками кубиків із шістьма гранями. Випадання четвірок або шісток на гранях кубика є успішними і дозволяють виконувати різні дії за складністю.

Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set є другим виданням рольової, надзвичайно успішної, дивовижно захоплюючої гри про Мишину Стражу, який дозволить познайомитися з найнезвичайнішим і найцікавішим світом, який коли-небудь існував у світі фентезі. Йдеться не про стартовий набір, а про повний варіант гри, укомплектований усіма необхідними компонентами, зібраними всередині однієї коробочки.

Ми опинимося в Мишиному Королівстві, яке сховалося серед густого та тінистого лісу. Основними заняттями його невеликих мешканців є – видобуток ресурсів, обробка земельних ділянок, і навіть розведення свійських тварин. Однак не все так безхмарно, як може здатися на перший погляд.

Королівство оточене всілякими небезпеками, однією з яких є ласки – давні люті мишачі вороги. У давні часи таке сусідство супроводжувалося множинними кровопролитними битвами. З метою захисту територіальної цілісності Королівства та його мешканців від жахливих хижаків та інших страшних небезпек миші створили Мишу Стражу – давню могутню спецслужбу. Мишиним гвардійцям доводилося виконувати обов'язки не лише воїнів, а й розвідників, провідників, рятувальників та синоптиків. І вдень, і вночі стражники охороняють рубежі Королівства, розкривають таємні змови, надають допомогу мандрівникам та всім, хто її потребує.

Команді гравців у кількості від 2 до 6 осіб старше 14 років на період від 2 до 4 годин пропонується покласти на себе обов'язки мишачих гвардійців і, відповідно, виконувати доручення свого командувача - Матріарха Стражі, резиденція якого знаходиться в столичному місті Локхейвені. Один із гравців стане ведучим, інші перетворяться на вартових і вирушать на патрулювання. Гейммайстер вибирає квест із книги пригод, що додається до гри, або вигадує свій, визначає завдання обов'язкові для виконання, а інші гравці, відповідно до правил, створюють своїх персонажів – кожного зі своїм характером, навичками, переконаннями, цілями та інстинктами. Процес гри складається з двох частин - ходу гейммайстра, а також ходу гравців. Гра починає хід ведучого, це і буде основною частиною пригод. У цей час миші зайняті виконанням основного завдання, отриманого від ведучого. На героїв нападають монстри, вирують вітри і мітуть сніги, у мишок з'являються нові друзі або страшні вороги, знаходяться або губляться скарби, відбувається з'ясування стосунків, розгадування таємниць.

Після досягнення поставленої мети чи іншої розв'язки ситуації (вартові могли виявитися безсилими перед виконанням завдання), гравці розпочинають свій хід. Їхні персонажі роблять дії, але кількість їх обмежена результатами, отриманими учасниками протягом ходу гейммайстра. Гравці займуться відновленням сил і здоров'я своїх підопічних, вирішенням їхніх особистих справ та проблем, видобутком для них нового екіпірування та спорядження, перед тим як поринути у нові пригоди.

Головною родзинкою настільної гри Миша Стража є те, що кількість та різноманітність пригод стражників може обмежити лише власну фантазію учасників гри.

Якщо ви захоплюєтеся красивими та атмосферними іграми про тварин, в основі яких механіка з кидками кубиків, а також унікальні завдання, то вам підійде настільна гра « Про Миші та Таємниці ». А якщо ви прихильник більш спокійного та спокійного лісового життя, то придивіться до барвистої сімейної гри « Everdell ».


Враження від гри

Дуже цікаву частину процесу гри становить момент обговорення пригод, що відбулися, після того як завершилася історія або її частина. Таке обговорення обов'язково допоможе вам уникнути помилок у наступних іграх, провести оцінку своїх дій, а також дій своїх персонажів, оцінити те, що відбувалося з точки зору інших учасників, і, звичайно ж, розібратися з масштабом та глибиною історії, що вийшла. Крім того, під час обговорення буде вирішено питання з нагородами, якими ви зможете скористатися у процесі наступних ігор. Тому не відмовляйтеся від цього моменту, на вас чекатимуть приємні емоції та багато корисного. Якщо основне чи проміжне завдання виявляться невиконаними, то це не означає, що пригоди закінчилися, адже світ настільки мінливий, і як знати, з чим миші зустрінуться в ході наступного квесту… З Мишиною Стражою ви зможете стати учасником не лише одиночної історії, але та повноцінної кампанії, яка захопить не один ваш вечір, день чи навіть тиждень. Ви настільки захопитеся цим світом, що захочете залишитися в ньому якнайдовше!


Комплектація гри:

  • 320 сторінкова книга основних правил у м'якій палітурці

  • 48-сторінкова книга нових правил та завдань

  • 50 двосторонніх бланків персонажів

  • 20 двосторонніх бланків майстра

  • 20 гравірованих кубиків

  • 120 карт (колода карт дій, колода карт зброї та спорядження, колода карт негативних станів)

  • карта територій

  • ширма майстра

  • кубик "Погода" (для створення випадкових погодних умов у грі) - унікальне промо!

  • багаторазовий бланк персонажа – унікальне промо!

  • багаторазовий бланк ведучого – унікальне промо!


Купити настільну гру Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.) у Києві можна в магазині настільних ігор та моделювання CBGames. Доставка настільної гри Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) (Mouse Guard Roleplaying Game Boxed Set, 2nd Ed.)   виробляється кур'єром у Києві (є самовивіз) та компаніями вантажоперевізниками по Україні та іншим країнам світу.

Замовити настільну гру Миша Стража: рольова гра (коробкова версія) в Києві можна за телефонами: (096) 285-56-40; (095) 919-18-13; (063) 648-52-58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написати відгук

Ваше Ім'я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:




Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 
 
Напишіть нам у Telegram
Напишіть нам у Viber
Напишіть нам у Messenger
Зателефонуйте нам
Напишіть нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!