Корзина покупок

  Товаров: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категории
Покраска на заказ
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертификат
Скидки от 2 до 20%
от 2 до 20%
  
от 1000 грн 
Рассрочка от 0% до 10 месяцев
Свежие отзывы
The Witcher: Old World (Ведьмак: Старый Мир) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз   Подробнее→
 
 
Анкх. Боги Египта УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРОК
супер  Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар   Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не   Подробнее→
 
 
Крысиные бега 1 (Cashflow 1) Выбраться из нищеты!  + ПОДАРОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.   Подробнее→
 
 
Кемет: Кровь и песок (Kemet: Blood and Sand) + ПОДАРОК
Неймовірна гра. Тут є і еконогміка, і бойовка,   Подробнее→
 
 
Крила. Птахи Океанії (укр.)
Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.) Крила. Птахи Океанії (укр.)

Крила. Птахи Океанії (укр.)

Производитель: Stonemaier Games
Код товара: 98046-04
Артикул: 4179D
Наличие: Нет в наличии
1253.00грн
 
   - или -   

Крила. Птахи Океанії (укр.)

Цена - Цена:1253.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Нажмите «Уведомить о наличии», заполните данные и мы сообщим вам когда товар будет в наличии.
Возраст: от 10 лет
Время игры: 40-70 минут
Количество игроков: 1-5
Язык: украинский

Крила. Птахи Океанії (укр.)

Друзі, пропонуємо вам передзамовити нашу нову локалізацію українською мовою – друге доповнення до мальовничої сімейної настільної гри «Крила» під назвою «Крила. Птахи Океанії».

   Вражаюча настільна гра «Крила» посідає зараз перше місце в ТОП сімейних ігор на BoardGameGeek. У цій грі ви перевтілюєтесь на любителів птахів: дослідників, спостерігачів, орнітологів та колекціонерів, що воліють відшукати й приманити найкращих птахів у свої природні заповідники.

   Кожен птах подовжує ланцюжок потужних властивостей в одному з ваших ареалів. А кожен ареал відповідає за один із ключових аспектів розвитку вашого заповідника. Отримуйте жетони корму із чарівної годівниці, викладайте різнокольорові яйця і зберіть власну колекцію унікальних птахів. Переможцем стає гравець, який набрав найбільше балів за птахів, карти бонусів, цілі раундів, яйця, запаси корму та сформовані пташині зграї.

   Настільна гра «Крила» розрахована на 1-5 учасників віком від 10 років, а тривалість однієї партії – від 40 до 70 хвилин.

   Доповнення «Крила. Птахи Океанії» представляє мальовничих та вражаючих птахів Океанії, які додаються до основної колоди карт (разом з іншими доповненнями чи без них). Також у цьому доповненні є нові заповідники і новий тип корму, що дозволить гравцям випробувати ще більше різноманітних стратегій, нові карти бонусів, 15 жовтих фігурок яєць і ще більше цілей раундів.

   Видавець оригінальної гри «Крила» – компанія Stonemaier Games, відома такими іграми як «Scythe», «Tapestry», «Charterstone» та «Viticulture». Цього року «Крила» отримали купу нагород, здобувши перемогу у восьми номінаціях премії Golden Geek 2019, одна з яких, звісно, «Найкраща гра року». До речі, представлені «Крила» були у 8 номінаціях, тобто перемогли всюди, де брали участь.

   На коробці доповнення «Крила. Птахи Океанії» зображена велика кукабара. Автори гри на карті кукабари великої звертають увагу на те, що ім’я цього птаха походить від слова «ґууґуубарра» мовою аборигенів Віраджурі. Так-так, на всіх картах птахів, котрі вам зустрінуться під час гри у «Крила», вказано щось цікаве про кожного з них. Тож ви не лише отримаєте насолоду від самої гри, але ще й дізнаєтесь трохи більше про дивовижний світ птахів.

   Наприклад, на карті батіжника чорночубого зазначено, що його пісня супроводжується звуком, схожим на ляскання батога. Рідкісні птахи кеа були помічені за виготовленням та використанням інструментів. Манорини маскові практикують колективне виховання, під час якого гніздом опікуються до 22 самців. А от великоніг строкатий на спорудження свого гнізда може використати до 300 тон будівельного матеріалу!

   Велика кукабара, чорночубий батіжник, кеа, маскова манорина, строкатий великоніг та ще 90 унікальних птахів чекають на вас у доповненні «Крила. Птахи Океанії».

Комплектація доповнення «Крила: Птахи Океанії»:

  • 1 книга правил для доповнення та 1 для Автоми

  • 95 карт птахів (усі нові та унікальні)

  • 15 фігурок яєць (жовті)

  • 5 карт бонусів

  • 7 карт Автоми

  • 5 заповідників

  • 5 кубиків корму

  • 1 блокнот для підрахунку балів (для кількох гравців з одного боку і для соло гри з іншого)

  • 4 жетони цілей

  • 69 жетонів нектару

  • 1 жетон-підказка

  • Розмір коробки: 29,6 × 21,5 × 4 см

  • Розмір карт: 57 × 87 мм

  • Вага: 1 кг

 

 Настільна гра «Крила» триває 4 раунди. В кожному раунді гравці по черзі здійснюють ходи, доки кожен не використає всі доступні йому фішки дій. 

   У свій хід ви можете виконати 1 з 4 дій, що відображені у лівій частині вашого заповідника: 

  • зіграти карту птаха з руки;

  • отримати корм і активувати властивості лісових птахів;

  • покласти яйця й активувати властивості степових птахів;

  • взяти карти й активувати властивості болотних птахів.

   Дії «Отримайте корм», «Покладіть яйця» і «Візьміть карти» виконуються в три кроки.

1. Оберіть ареал у вашому заповіднику і помістіть фішку дії на крайню ліву незайняту клітинку у ньому. Отримайте винагороду, вказану в цій клітинці.

2. Перемістіть фішку дії справа наліво та активуйте коричневі властивості птахів у цьому ряду.

3. Коли фішка дії переміститься в крайню ліву частину заповідника, залиште її там. Ваш хід завершився.

   Гра завершується після 4-го раунду. Після цього учасники рахують переможні бали за карти птахів у своїх заповідниках, за карти бонусів, за цілі раундів, а також переможні бали за яйця на картах птахів, запасені жетони корму і підкладені карти.

   Перемагає гравець, який набрав найбільше балів. У разі нічиєї перемагає той, у кого найбільше невикористаних жетонів корму.

   Доповнення «Крила. Птахи Океанії» додає нові заповідники та 2 нові дії на них (оновлення годівниці та авіарію), новий тип корму – нектар, який можна використовувати як універсальний корм, нові кубики, нелітаючих птахів і властивості, що спрацьовують наприкінці гри. Птахи Океанії додаються до карт з базової гри та/або доповнення «Крила. Птахи Європи».

Нові карти і жетони.

 Доповнення пропонує розширити ваші знання про птахів Тихоокеанського регіону. 95 нових карт різних видів з унікальними здібностями, прекрасними ілюстраціями і міні довідкою про реальні прототипи зроблять вашу партію ще більш насиченою і різноманітною.

 Крім того, в грі з'являються п'ять нових карт бонусів, які дозволяють по-новому поглянути на звичний ігровий процес. Також на ваш ігровий стиль можуть вплинути нові жетони цілей кінця раунду. У доповненні ви знайдете чотири двосторонні жетони, які можна змішувати з попередніми і формувати кожен раз різні послідовності.

Новий тип їжі і заміна компонентів з базової гри.

 У Тихоокеанському кліматі птиці отримують ще один новий тип їжі. Пернаті котрі там проживають можуть харчуватися Нектаром. У самій грі цей вид кормової бази стає «джокером» і може тепер замінювати будь-який інший тип їжі. Однак Нектар – це кінцева одиниця. Витративши його, гравець зобов'язаний покласти його до власного відбою. В кінці партії витрачений Нектар буде також враховуватися при підрахунку переможних балів.

 У зв'язку з цією особливістю, доповнення пропонує гравцям замінити планшети гравців (тепер на них можна знайти новий тип місцевості та підказки про використання Нектару), а також п'ять кубиків кормової бази.

Автома.

 Ще одним суттєвим доповненням можна назвати нові правила для автом. У доповненні ви знайдете два нові варіанти правил, що дозволяють зіграти в сольний режим або влаштувати кооперативне змагання командою проти автоматичної колоди.

 Крила: Птахи Океанії – це прекрасне розширення, яке не тільки познайомить вас зі світом птахів Австралії і Нової Зеландії, подарує кілька нових механік і урізноманітнить компоненти, а також вирівняє спірні моменти базової гри, дозволяючи зробити партії максимально відмінними одна від одної і надзвичайно цікавими!

Увага! «Крила: Птахи Океанії» не самостійна гра – це доповнення! Для початку вам необхідно придбати базову гру Крила.

Роздрібна ціна доповнення «Крила. Птахи Океанії» становитиме 949 грн. Доставка гри запланована на початок 2021 року.


Купить настольную игру Крила. Птахи Океанії (укр.) в Киеве можно в магазине настольных игр и моделирования CBGames. Доставка товара Крила. Птахи Океанії (укр.) производится курьером в Киеве (есть самовывоз) и компаниями грузоперевозчиками по Украине и другим странам мира.

Заказать игру Крила. Птахи Океанії (укр.) в Киеве можно по телефонам: (044) 361 51 65; + 38 (096) 285 56 40; + 38 (095) 919 18 13; +38 (063) 648 52 58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написать отзыв

Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:




Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 
 
Напишите нам в Telegram
Напишите нам в Viber
Напишите нам в Messenger
Позвоните нам
Напишите нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!