Корзина покупок

  Товаров: 0 (0.00грн)
Другие номера
  • (096)285-56-40
  • (095)919-18-13
  • (063)648-52-58
Категории
Покраска на заказ
Сборка и покраска миниатюр на заказ. Мастер-классы по покраске Warhammer
Сертификат
Скидки от 2 до 20%
от 2 до 20%
  
от 1000 грн 
Рассрочка от 0% до 10 месяцев
Свежие отзывы
The Witcher: Old World (Ведьмак: Старый Мир) EN
Нарешнті я купив відьмака!!! ВАу і ще раз   Подробнее→
 
 
Анкх. Боги Египта УКР (Ankh: Gods of Egypt) + ПОДАРОК
супер  Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Дякуємо за коментар   Подробнее→
 
 
Монополия по ВСУшному (укр.)
Із задоволенням би купила цю гру, якби не   Подробнее→
 
 
Крысиные бега 1 (Cashflow 1) Выбраться из нищеты!  + ПОДАРОК
Наявність актуальна на сайті, дуже швидко зробили відправку.   Подробнее→
 
 
Кемет: Кровь и песок (Kemet: Blood and Sand) + ПОДАРОК
Неймовірна гра. Тут є і еконогміка, і бойовка,   Подробнее→
 
 
Глобус
Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус Глобус

Глобус

Производитель: Ukrainian Gears
Код товара: 96486-43
Артикул: UG-70128
Наличие: Нет в наличии
850.00грн
 
   - или -   

Глобус

Цена - Цена:850.00грн

Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

Нажмите «Уведомить о наличии», заполните данные и мы сообщим вам когда товар будет в наличии.

Глобус

Ugears продовжує дивувати і дарувати нові враження шанувальникам красивої і розумної механіки. Із цією моделлю Ugears в буквальному сенсі дарує вам увесь світ. Глобус – ваш власний світ механічних чудес!

Глобус є моделлю Землі з набором стилізованих материків, механізмом, що обертається, і декоративними змінними модулями, які роблять конструктор ще більш цікавим. Всі деталі 3-d пазла виготовлені з високоякісної екологічної деревини та вирізані лазерним методом. Для складання не знадобляться ані клей, ані будь-які додаткові інструменти.

Глобус складається з двох головних модулів: земної сфери та підставки, в якій знаходиться основний механізм, що приводить модель у рух. Земна куля кріпиться до підставки за допомогою центральної осі, яка передає йому обертальний рух від головного механізму. Цікаво, що вісь механічного глобуса має той же нахил, що й реальна вісь Землі.

Як і всі інші моделі Ugears, Глобус не вимагає додаткових джерел живлення, і працює за рахунок енергії гумодвигуна. Однак, гумодвигун цієї моделі відрізняється від попередніх версій методом заведення. Для повного заведення Глобуса, необхідно пересунути до упору за годинниковою стрілкою ручку, що знаходиться в основі моделі. Запуск мотора відбувається автоматично, коли ручка заведення припиняє утримуватися в зведеному стані. Маятниковий редуктор сповільнює обертання земної кулі, роблячи динаміку моделі візуально більш привабливою і дозволяючи краще розгледіти деталі в русі. Незаведена модель не обов'язково повинна бути статичною – Глобус можна обертати власноруч.

У набір конструктора також входять додаткові знімні модулі: шаттл і супутник, що обертаються над екватором глобуса. Обирайте, яка з міні-моделей вам більше до смаку сьогодні, і встановлюйте її на спеціальне кріплення. Енергію руху мініатюр також передає гумодвигун в основі моделі. З основним модулем підставка моделей-супутників з'єднується через планетарний механізм. Цей вид з'єднання дозволяє супутникам обертатися майже вдвічі швидше самого глобуса, роблячи трохи менше двох обертів за одне заведення, водночас як основний модуль обертається навколо осі лише раз.

Глобус – ненайскладніша, але цікава в складанні і в роботі модель. Унікальний механізм і впізнаваний дизайн роблять модель чудовим доповненням будь-якого інтер'єру і бажаним подарунком. Гарну і оригінальну модель не раз захочеться взяти до рук, поспостерігати за рухом деталей, які пропливають по колу материками, і помріяти про дивовижні куточки планети, які ви збираєтеся одного разу відвідати.


  • Розмір моделі: 21*18.5*18.5 см

  • Розмір упаковки: 37.8*17*3.2 см

  • Кількість деталей: 184

  • Розрахунковий час складання: 4 години

  • Рівень складності: Легкий


Купить Глобус в Киеве можно в магазине настольных игр и моделирования CBGames. Доставить Глобус по Киеву можно курьером (есть самовывоз) или компаниями грузоперевозчиками по Украине и за границу.

Заказать Глобус в Киеве можно по телефонам: + 38 (096) 285 56 40; + 38 (095) 919 18 13; +38 (063) 648 52 58; mail@cbgames.com.ua

Нет отзывов

Написать отзыв

Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо           Хорошо

Введите код, указанный на картинке:




Вас может заинтересовать
Похожие товари
Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.
 
 
Напишите нам в Telegram
Напишите нам в Viber
Напишите нам в Messenger
Позвоните нам
Напишите нам на Email
Напішить нам, ми онлайн!